Onze

Visie

Bon ‘Petit is zoals onze leuze het al zegt, de plek om even op te laden. Een plaats die volledig voorzien is op ouders met kindjes.

Ouders die even kunnen uitblazen en genieten van wat lekkers, terwijl de kinderen lekker spelen, dat is onze missie!

Door een aanbod van gezonde maaltijden met zoveel mogelijk plaatselijke, seizoensgebonden producten, is het bij ons eens wat anders dan een frietje met een curryworst of een kinderspaghetti. Wij zijn ook geen binnenspeeltuin, maar onze ruime en centrale speelhoek geeft de kinderen voldoende plezier terwijl je zelf lekker aan tafel kan blijven zitten en genieten.
De 2 konijntjes op de binnenkoer zijn ook altijd een bron van amusement!

10 verschillende ouders hebben ook 10 verschillende manieren van opvoeden. Om al deze verschillende ouders te kunnen laten ontspannen, passen wij ons zoveel mogelijk aan. Heeft u liever niet dat uw kind een lolly krijgt bij een kinderijsje of heeft u andere wensen, dan staan wij hier voor open en zijn wij flexibel.

Een borstvoedingshoek, een verschoningstafel bij de mannen- en vrouwentoiletten, alcoholvrije cava voor zwangere dames. Het zijn maar enkele voorbeelden van de extra stappen die wij nemen om het voor u als ouder aangenaam te maken.

In een gezellige, huiselijke sfeer willen we graag iedereen verwennen met een snelle koffie of een uitgebreid etentje. Onze focus ligt misschien bij ouders, maar uiteraard is iedereen welkom! Met of zonder kinderen, alleen of met vrienden, jong en oud. Doe maar alsof je thuis bent en genieten maar!

Ontdek

ons verhaal

In 2015 bezochten we een fantastische zaak in Gent. Een gezellige plek volledig voorzien op ouders met kleine kindjes. Groetenpapjes op de kaart, een fijne speelhoek, gezonde voeding, Amélie + moi heeft het allemaal.

We waren zodanig onder de indruk dat het bij onszelf ook was beginnen kriebelen om in Turnhout iets gelijkaardigs te starten.

In 2016 begon de brainstorm en in de vele maanden die volgden werd alles steeds concreter.

Toen ons gevoel na rondvraag nogmaals bevestigd werd, wisten we het zeker. Er was nood aan een plek voor ouders in de streek van Turnhout. Een plaats waar je welkom bent met kinderen, waar je niet buitengekeken wordt als jouw kind net wat luider is en waar je gemakkelijk een buggy naast je tafeltje kan parkeren.

Veel papierwerk en verbouwingen later konden we 12 september 2018 de deuren openen. Een dikke maand later gaven we een officieel startschot met ons openingsfeest!

Wat

zeggen anderen
cropped-logo-1-200x200

Warandestraat 23 , 2300 Turnhout

Maandag & Dinsdag: Gesloten
Woensdag – Vrijdag: 07:30 – 17:00
Zaterdag: 07:30 – 18:00
Zondag: 07:30 – 15:00

Reservatienummer:

014/75.78.14

2018 Bon ‘Petit. All Rights Reserved.